[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[Web Creator] [LMSOFT]
pauze         12 .30  -  13.30
        Webshop

        Klik op mandje.
smolenaers
  
   Dierenspeciaalzaak
  
U vind ons ook op:
Eukanuba

Gedegen advies,
Kwaliteit en service.
Voor meer informatie klik op logo:

Het begint allemaal met hoogwaardige ingrediƫnten.


Wij zijn ervan overtuigd dat honden evolueerden vanuit carnivoren en dienovereenkomstig gevoed moeten worden. Daarom gebruiken we alleen kwalitatief hoogwaardige dierlijke eiwitten, hoofdzakelijk kip of lam – geen groenten - als de belangrijkste eiwitbron in Eukanuba hondenvoer.
We zijn ervan overtuigd dat deze manier van eten in overeenstemming is met de hondennatuur. Wilt u meer weten over onze filosofie betreffende voeding.

EUKANUBA DAILY CARE
- VOOR PRACHTIGE, BLIJE HONDEN!-


100% complete en uitgebalanceerde hondenvoeding

Soms lijkt uw hond minder gelukkig en heeft hij last van bepaalde gevoeligheden. De meest voorkomende gevoeligheden hebben betrekking op de huid, de spijsvertering, de gewrichten, ouderdomsverschijnselen of gewichtstoename na sterilisatie. Daily care is een dagelijkse voeding die speciaal is ontwikkeld om uw hond te helpen om met zijn specifieke gevoeligheid om te gaan. Elke Daily care is ontwikkeld met hoogwaardige ingrediƫnten om aan de speciale voedingsbehoeften van uw hond te voldoen en zoals bij alle Eukanubaproducten zijn er geen kunstmatige smaakstoffen, conserveringsmiddelen, kleurstoffen of vulstoffen toegevoegd.