[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[Web Creator] [LMSOFT]
        Webshop

        Klik op mandje.
smolenaers
  
   Dierenspeciaalzaak
  
U vind ons ook op:
Prins Hondenvoeding

Gedegen advies,
Kwaliteit en service.
Klik op logo voor meer informatie:
Prins TotalCare is zo samengesteld dat het de natuurlijke voeding zo dicht mogelijk benadert. Het levert een belangrijke bijdrage aan een gezond maag-darmkanaal. Doordat het diepvries vers vlees onverhit is (blikvoeding en kuipjes zijn altijd verhit), heeft het een probiotische werking. De rauwe voeding is zeer goed verteerbaar en zorgt voor een direct herstel van het maag-darmkanaal. Hierdoor worden voedingsstoffen weer optimaal benut! Bovendien vinden honden en katten het vers vlees heerlijk.Voor Prins hondenvoer prijzen zie onze webshop.
Voor kennels en grootverbruikers hebben wij speciale prijzen.
Naast geperste gezondheidsvoedingen heeft Prins ook krokante brokken verkrijgbaar: de ProCare croque. ProCare croque gezondheidsvoedingen hebben dezelfde samenstelling en hoogwaardige grondstoffen als de geperste gezondheidsvoeding, maar heeft een ander bereidingsproces waardoor het een krokante brok is. Deze manier van bereiden (extruderen) maakt een grotere variatie aan brokvormen mogelijk. De brokjes zijn harder en zeer geschikt voor 'schrokkers’. De grootte en vorm van de brok bevordert de opname en het kauwen. Kauwen op de brok is belangrijk, het vergroot het oppervlak en de voeding wordt geweekt met speeksel. De gezondheidsvoedingen van ProCare Croque hebben een hoge mate van verteerbaarheid en geven daardoor minder ontlasting.
Bij de geperste gezondheidsvoedingen van Prins wordt gebruik gemaakt van hoogwaardige grondstoffen. Het persen van de brok gebeurt bij een relatief lage temperatuur (ca. 75 °C). Door deze lage temperatuur komen de hoogwaardige grondstoffen optimaal tot hun recht en blijven alle voedingstoffen behouden. Bovendien kan er door de lage verhitting gebruik gemaakt worden van natuurlijke anti-oxidanten. Door de hoge dichtheid van de geperste brok is het volume van de dagelijkse portie voeding 15% minder t.o.v. een krokante brok. Met andere woorden; minder volume, lagere maagbelasting. Kortom: een volledige en gezonde voeding voor een betaalbare prijs!