[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[Web Creator] [LMSOFT]
        Webshop

        Klik op mandje.
smolenaers
  
   Dierenspeciaalzaak
  
U vind ons ook op:
Nutro Choice

Gedegen advies,
Kwaliteit en service.
Al meer dan 80 jaar heeft Nutro™ slechts één doel voor ogen: het samenstellen van de beste honden- en kattenvoeding ter wereld!
Om dit doel te bereiken bevat Nutro™ CHOICE™ hondenvoeding de beste, natuurlijke ingrediënten die superieure voeding, smaak en resultaten betekenen. Betere ingrediënten zorgen voor een hogere verteerbaarheid, minder ontlasting en compacte ontlasting. Ieder Nutro™ CHOICE™ product voorziet in de essentiële voedingsstoffen die nodig zijn voor de specifieke levensfase of specifieke voedingsbehoefte van uw hond zodat uw hond zich goed in zijn vel voelt. Bovendien zal uw hond, met de hoge waarde aan linolzuur, een gezonde huid en een glanzende vacht hebben.
Veel dierenartsen, fokkers en winkeliers geloven dat Nutro™ CHOICE™ één van de beste merken in super premium hondenvoeding is die men kan kopen. Maar nog belangrijker; wij hebben de goedkeuring van miljoenen tevreden viervoeters overal ter wereld.  Dit is niet verbazingwekkend als u weet dat Natural CHOICE™ het best verkochte merk Lam & Rijst hondenvoeding is in de Amerikaanse dierenspeciaalzaken!

Voor kennels en grootverbruikers hebben wij speciale prijzen.

Klik voor meer informatie op logo:

HET BEGINT ALLEMAAL MET HOOGWAARDIGE INGREDIËNTEN

Wij zijn ervan overtuigd dat honden evolueerden vanuit carnivoren en dienovereenkomstig gevoed moeten worden. Daarom gebruiken we alleen kwalitatief hoogwaardige dierlijke eiwitten, hoofdzakelijk kip of lam – geen groenten - als de belangrijkste eiwitbron in Eukanuba hondenvoer.
We zijn ervan overtuigd dat deze manier van eten in overeenstemming is met de hondennatuur. Wilt u meer weten over onze filosofie betreffende voeding.