[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[Web Creator] [LMSOFT]
        Webshop

        Klik op mandje.
smolenaers
  
   Dierenspeciaalzaak
  
U vind ons ook op:
Royal Canin

Gedegen advies,
Kwaliteit en service.
Klik op logo voor meer informatie:
Size Health Nutrition voedingen ondersteunen de totale gezondheid van ieder hond. Met deze gezondheidsvoedingen biedt Royal Canin exclusieve oplossingen. Het programma maakt onderscheid in levensstadia, gevoeligheid en energiebehoeften en ras. Enkele voorbeelden hiervan zijn: MINI sensible, MEDIUM light, MAXI Babydog ultra sensible, German Shepherd 24, Energy 4300 en GIANT puppy. Daarnaast wordt rekening gehouden met de voornaamste gevoeligheden van iedere categorie. Hierdoor krijgt iedere hond precies datgene wat hij nodig heeft: "Gezondheidsvoeding op maat".
Kennis en respect...
meer dan voeding alleen
De filosofie van Royal Canin is Kennis van en Respect voor dieren. Dit gaat verder dan gezondheidsvoeding alleen. Ook gedrag, opvoeding, de manier waarop je met je dier leeft, hoe met ziekte van het dier om wordt gegaan, et cetera komt hierbij kijken. Royal Canin heeft daarom samenwerkingsverbanden met verschillende organisaties die Kennis en Respect ook hoog in het vaandel hebben staan
Voeding op maat  [behalve de mini, de rest op bestelling]

Dat die verschillen leiden tot een grote verscheidenheid in voedingsbehoeften mag duidelijk zijn. Om die reden ontwikkelde Royal Canin, als eerste ter wereld, vier unieke voedingsprogrammas voor de hond, teneinde in te kunnen springen op de nutritionele behoefte:

Size Health Nutrition MINI:
voor kleine honden
(volwassen gewicht tot 10 kg)
Size Health Nutrition MEDIUM:
voor middelgrote honden
(volwassen gewicht 10 tot 25 kg)
Size Health Nutrition MAXI:
voor grote honden
(volwassen gewicht 25 tot 45 kg)
Size Health Nutrition GIANT:
voor zeer grote honden
(volwassen gewicht vanaf 45 kg)