[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[Web Creator] [LMSOFT]
        Webshop

        Klik op mandje.
smolenaers
  
   Dierenspeciaalzaak
  
U vind ons ook op:
Prins Kattenvoeding

Gedegen advies,
Kwaliteit en service.
Prins TotalCare is zo samengesteld dat het de natuurlijke voeding zo dicht mogelijk benadert. Het levert een belangrijke bijdrage aan een gezond maag-darmkanaal. Doordat het diepvries vers vlees onverhit is (blikvoeding en kuipjes zijn altijd verhit), heeft het een probiotische werking. De rauwe voeding is zeer goed verteerbaar en zorgt voor een direct herstel van het maag-darmkanaal. Hierdoor worden voedingsstoffen weer optimaal benut! Bovendien vinden honden en katten het vers vlees heerlijk.

Voor kennels en grootverbruikers hebben wij speciale prijzen.Voor meer informatie klik op logo:

VitalCare: Gezondheidsvoeding voor de kat voor een betaalbare prijs!


Prins heeft verschillende voedingen voor de kat ontwikkeld en samengebracht in één lijn: VitalCare. VitalCare
Kattenvoeding bestaat uit een 8-tal hoogwaardige producten. De beste kwaliteit grondstoffen zorgen ervoor dat zelfs de meest kieskeurige katten kiezen voor VitalCare.
Naast onderhoudende producten bestaat VitalCare uit producten met een preventief en oplossend karakter. De VitalCare Indoor is speciaal voor binnenkatten, VitalCare Resist voor katten met een verminderde weerstand en voor katten met aangetoond struvietblaasgruis is er de VitalCare Struvite, een struviet oplossende gezondheidsvoeding. Blaasgruis is een vaak voorkomende aandoening van de urinewegen bij katten en kan veroorzaakt worden door een verstoorde zuurgraad (pH) van de urine. Om verstoring van de pH te voorkomen is het niet aan te raden uw kat verschillende soorten voeding te geven. Alle VitalCare producten, behalve de VitalCare Kitten en Struvite, zijn blaasgruis voorkomend door toevoeging van urineverzurende stoffen.

Terug naar de natuur met prins totale care vers diepvriesvlees.