[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[Web Creator] [LMSOFT]
        Webshop

        Klik op mandje.
smolenaers
  
   Dierenspeciaalzaak
  
Dieet snack

Clinic CDS dieet snack is speciaal geformuleerd om de werking van dieetvoeding te ondersteunen en het dieetpatroon van uw hond niet te verstoren.
Voor honden met aangepast voeding op het gebied van:
- Huid en vacht
- Nieren
- Spijsvertering
- Voedselallergie
Clinic CDS dieet snacks kunnen tevens onbezorgd gegeven worden aan honden zonder een speciaal dieet.
Klik op het logo voor meer informatie:

Overgewicht

Voor de voedingsbehandeling van honden met overgewicht. Spieren en botten, alsmede de vitale organen van honden met overgewicht worden extra belast. Net als bij ons leidt te zwaar zijn tot vervelende complicaties; grotere kans op suikerziekte, huidklachten, hart- en vaatziekten en ademhalingsproblemen. Bovendien zien we bij deze honden meer chronische ontstekingen in het lichaam en van de gewrichten. De dieren worden sneller moe en krijgen vaker beschadigde kruisbanden. Te dikke honden hebben dan ook een lagere levensverwachting. CLiNiC CWR is speciaal geformuleerd om overgewicht bij uw hond te verminderen door er voor te zorgen dat uw hond per maaltijd minder energie(calorieen) krijgt aangeboden, zodanig dat uw huisdier na het eten toch een verzadigd gevoel heeft.

Nieren

Voor de voedingsbehandeling van honden met een verminderde nierfunctie. Een afname van de nierfunctie treedt het meest op bij oudere honden. Deze honden zijn onvoldoende in staat om afvalstoffen, vooral het eiwit-afbraakproduct ureum, via de nieren uit te scheiden. Als deze verminderde werking van de nieren voortschrijdt, is er sprake van chronische nierinsufficiƫntie. CLiNiC CRI is speciaal geformuleerd om de nieren bij chronische nierinsufficiƫntie bij uw hond minder zwaar te belasten en het verval van de nierfunctie af te remmen.

Huid en Vacht

Voor de voedingsbehandeling van honden met voedselallergie of intolerantie. Voedingsovergevoeligheid treedt op wanneer een hond overgevoelig is voor een bepaald bestanddeel in de voeding. Het zijn vaak eiwitten of koolhydraten waar afwijkend op wordt gereageerd. Voedingsovergevoeligheid uit zich doorgaans in huid- en vachtproblemen en of in spijsverteringsstoornissen. CLiNiC CHA is speciaal geformuleerd(hypoallergeen) om de kans op een overgevoeligheidsreactie bij uw hond te beperken.
CLiNiC

Gedegen advies,
Kwaliteit en service.
U vind ons ook op: