[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[Web Creator] [LMSOFT]
        Webshop

        Klik op mandje.
smolenaers
  
   Dierenspeciaalzaak
  
Klik op het logo voor meer informatie:
Dieet snack

Clinic FDS dieet snack is speciaal geformuleerd om de werking van dieetvoeding te ondersteunen en het dieetpatroon van uw kat niet te verstoren.
Voor katten met aangepaste voeding op het gebied van:
- Blaasgruis(struviet)
- Huid en vacht
- Nieren
- Spijsvertering
- Voedselallergie
Clinic FDS dieet snacks kunnen tevens onbezorgd gegeven worden aan katten zonder een speciaal dieet.
Nieren

Voor de voedingsbehandeling van katten met een verminderde nierfunctie. Een afname van de nierfunctie treedt het meest op bij oudere katten. Deze katten zijn onvoldoende in staat om afvalstoffen, vooral het eiwit-afbraakproduct ureum, via de nieren uit te scheiden. Als deze verminderde werking van de nieren voortschrijdt, is er sprake van chronische nierinsufficiƫntie. CLiNiC FRI is speciaal geformuleerd om de nieren bij chronische nierinsufficiƫntie bij uw kat minder zwaar te belasten en het verval van de nierfunctie af te remmen.
Blaasgruis (Struviet)

Voor de voedingsbehandeling van katten met blaasgruis gerelateerde aandoeningen van de lagere urinewegen (FLUTD). Blaasgruis bestaat uit kleine kristallen, die voorkomen in de urinewegen van volwassen katten. Met name de concentratie van het mineraal magnesium in en de zuurgraad van de urine zijn van invloed op de vorming van de zeer harde zogenaamde struvietkristallen. Ze irriteren de urinewegen en kunnen ontstekingen veroorzaken. CLiNiC FSC is speciaal geformuleerd om de kans op hernieuwde struvietsteenvorming bij uw kat te verminderen en het herstel van de urinewegen te bevorderen.
CLiNiC

Gedegen advies,
Kwaliteit en service.
U vind ons ook op: