[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[Web Creator] [LMSOFT]
Alleen op bestelling.
        Webshop

        Klik op mandje.
smolenaers
  
   Dierenspeciaalzaak
  
Katzmenu
Sommige katten zijn nu eenmaal kieskeuriger dan andere wat hun eten betreft. KATZ MENU FLAVOUR is een mix van smakelijke brokjes op basis van gevogeltenullKATZ MENU FLAVOUR staat garant voor een perfecte balans tussen smakelijkheid en een evenwichtige samengestelde voeding.
Het lichaam van een kitten is in volle groei en ontwikkeling. Een kitten is eveneens vrij fragiel en gevoelig en heeft daarom behoefte aan een speciaal ontwikkelde, goed verteerbare voeding.KATZ MENU YOUNG zorgt ervoor dat jouw kitten beschikt over de nodige voedingsstoffen voor een goede ontwikkeling en groei
Sommige katten zijn zeer actief en spenderen graag veel tijd buiten. Hun territorium is tot 100 maal groter dan dat van de binnenshuis levende katten.
KATZ MENU FITNESS is daarom een mix van energierijke brokjes op basis van gevogelte. Deze extra energie helpt uw kat zijn herhaaldelijke inspanningen te compenseren. Met KATZ MENU FITNESS ben je zeker dat je kat over voldoende energie beschikt om de ganse dag actief te zijn.
Sommige katten brengen het grootste deel van hun leven in huis door. Hun leefruimte waarin ze zich bewegen is eerder beperkt en daarom is hun activiteitsniveau ook lager.
KATZ MENU HOUSECAT is een evenwichtige voeding gericht op katten die vooral binnenshuis leven. KATZ MENU HOUSECATheeft een lagere calorie-inhoud en een verhoogd gehalte aan voedingsvezels, wat er voor zorgt dat je kat op zijn ideale gewicht blijft. Bovendien is deze voeding verrijkt met Yucca-extracten die onaangename geuren vanuit de kattenbak reduceren. KATZ MENU HOUSECAT is de ideale voeding voor katten die binnenshuis leven.
Naarmate uw kat de leeftijd van 9 à 10 jaar bereikt, zal ze meer behoren tot de categorie van de oudere katten. KATZ MENU OLDIES houdt rekening met deze veranderde voedingsbehoefte en is speciaal ontwikkeld voor oudere katten.
KATZ MENU OLDIES is een evenwichtige voeding die uw kat in goede conditie houdt. Het is een lichtverteerbare voeding die onder andere ook verrijkt is met L-carnitine dat de stofwisseling ondersteunt en haaienkraakbeen dat gebruikt wordt om de gewrichten soepel te houden.

Voor meer informatie klik op het logo:

Gedegen advies,
Kwaliteit en service.
U vind ons ook op: