[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[Web Creator] [LMSOFT]
 pauze          12 .30  - 13.30
Voor kennels en grootverbruikers hebben wij speciale prijzen.
        Webshop

        Klik op mandje.
smolenaers
  
   Dierenspeciaalzaak
  
U vind ons ook op:
FARMFOOD HE

Gedegen advies,
Kwaliteit en service.

No.1 Complete puppy en kitten melk

Farmfood No.1 is een complete pyppy en kitten melkvoeding op basis van volle geitenmelk voor pasgeboren puppies en kittens (ter vervanging van en aanvulling op de moedermelk). Farm Food No.1 is samengesteld vanuit onze Farm Food Filosofie "Honden (dieren) eerst".

Voor meer informatie klik op logo:
Natuurlijke gebitsverzorging voor uw hond
Al jaren is het zo dat, bij dierenartsbehandelingen van honden, huid- en vachtproblemen op de eerste plaats staan. Opvallend is echter de enorme toename van het aantal honden met gebitsproblemen. Als reden wordt vaak aangegeven het steeds meer optreden van tandplak en daardoor de vorming van tandsteen, met alle gevolgen van dien.
Omdat gebitsproblemen bij honden steeds vaker voor lijkt te komen is naast periodieke gebitscontrole een structurele aanpak noodzakelijk. Die structurele aanpak is gevonden in de Farm Food Rawhide® kauwkluif
één voeding voor álle honden, van "mini" tot "maxi"; van pup tot senior; van werkend tot rustend.
(Onze mini-brok is de zelfde Farm Food HE maar dan in een kleiner brokje)
De samenstelling en kwaliteit van Farm Food HE zorgen hierbij voor een optimale biologische balans. Aan alle grondstoffen die in Farm Food HE worden verwerkt worden dezelfde kwaliteitseisen gesteld als aan produkten bestemd voor menselijke consumptie.
In Farm Food zijn alleen zuivere en natuurlijke ingrediënten verwerkt, door de extreem hoge zuiverheid van de grondstoffen is de toevoeging van antioxydanten en conserveringsmiddelen in Farm Food overbodig. Farm Food bevat geen kunstmatige toevoegingen of stoffen zoals chemische antioxidanten (Ethoxyquin, BHT en of BHA), conserveringsmiddelen of bindmiddelen. Nu ook met zalmolie en glutenvrij.